Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-531
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

1.465 Ft

db

Leírás

Emberi használatra csak bevizsgált, biztonságos ezüstkolloidot ajánlunk!  Az Egészségmarket logóval ellátott terméket bátran fogyaszthatja. Az ezüstkolloid igen sokrétűen felhasználható, betegségmegelőző és baktériumölő hatású anyag.

Míg egy antibiotikumos kezelés gyakorlatilag elpusztítja a szervezet komplett bélflóráját, az ezüstkolloid használata után nem fenyeget ez a veszély. Egyetlen lehetséges mellékhatása az argíria – a bőr szürkéskék elszíneződése – de ehhez egy 20 ppm koncentrációjú készítményből naponta 17 liternyit kellene meginnunk.

Az ezüstkolloid esküdt ellensége a vírusoknak, baktériumoknak és gombáknak, és mellettük még számos más egysejtű kórokozónak is. Miután a szervezetbe kerül, károsítja a betegséget okozó organizmusok oxigén-anyagcseréjét, ami pedig ezek pusztulását okozza.

A hazánkban forgalmazott ezüstkolloid készítmények döntő többsége emberi felhasználásra alkalmatlan. Kiváló segítséget nyújtanak a lakás antibakteriális tisztításához, és kezelhetjük velük a növények baktérium által okozott fertőzéseit. De ennyi, és nem több!

Emberi használatra csak bevizsgált, biztonságos ezüstkolloidotajánlunk!  Az Egészségmarket logóval ellátott terméket bátran fogyaszthatja.

Összetevők: víz, ezüstkolloid

 

Használati utasítás: napi 2x10 ml

Felhasználás: szájvíz

Tárolás: száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolandó

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.