Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-165
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

1.450 Ft

db

Leírás

Az ezüstkolloid egy íztelen, szagtalan, színtelen folyadék, akár a víz, mely rengeteg jótékony hatással rendelkezik

Már az ókorban használták az ezüst gyógyító tulajdonságát, ezüsttel vonták be az edényeiket, ívó- és evőeszközeiket.

De nézzük is meg hogyan hat az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid közel 650 organizmust képes elpusztítani a szervezetben. Hatásos lehet csontregenerálásra, fogyasztása gyorsabb csontgyógyulást eredményezhet, továbbá felgyorsíthatja a bőr és más finom szövetek újraképződését. Mindenféle bőrirritáció tüneteit enyhíti, gyorsabb gyógyulást eredményez. (vágások, sebek, horzsolások, csípések, pattanások... stb.)

Az ezüstkolloid hatásos lehet az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Az ezüstkolloid a máj anatómiai szerkezetét is helyreállíthatja, illetve a májműködést erősítheti, így a szervezet méregtelenítését fokozhatja.

Az ezüstkolloid belsőleg történő alkalmazása javasolt az alábbi betegségek esetén:

Candida, allergia, szénanáthánál, nátha, megfázás, influenza, tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések, Lyme-kór, tüdőgyulladás, ízületi panaszok, reuma, agyhártyagyulladás, leukémia, szifilisz, AIDS, HPV-vírus, herpesz.

Az ezüstkolloid külsőleg a következő betegségek esetén alkalmazható:

Aknés, pattanásos bőr, ótvar, skarlát, gombás fertőzések, bőrrák, kötőhártya gyulladás, fülgyulladás, szájnyálkahártya fertőzés, sebek, sérülések, horzsolások, herpesz, HPV-vírus, égés, napégés, fagyás, szemölcs, ekcéma, csípések, kiütések, bőrgombásodás, korpásodás.

Férfiaknak ajánlott:

Borotválkozás után jelentkező bőrirritáció esetén az arcot bekenve enyhül a fájdalom, a feszülés, segíti a sebgyógyulást vágások, pattanások esetén.
Korpásodás megelőzésére, karbantartására: Minden hajmosás után a fejbőrt bekenve a korpák nem jelentkeznek. Korpásodásra hajlamosaknak a folyamatos alkalmazása javasolt.

Az ezüstkolloid egyéb felhasználási területei:

Az ezüstkolloid szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál is kiválóan alkalmazható. Az ezüstkolloid megelőzi a fogszuvasodást, megszüntetheti a kellemetlen leheletet.

Az ezüstkolloid továbbá tökéletes élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk ezüstkolloiddal, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Az ezüstkolloid kiválóan használható a hűtőszekrény szagtalanítására is.

Az állatgyógyászatban is alkalmazható az ezüstkolloid, például égések, marások, harapások és fertőzések esetén, továbbá hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének is.

Az ezüstkolloid használata:

Mivel a száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel a kolloid, ezért nem szabad rögtön lenyelni, hanem a tartsd a szádban addig, amíg csak lehet, végül nyeld le.
Megelőzésre, immunerősítésre elég napi 1 kanál fogyasztása, betegség esetén az adag növelhető.

Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.