Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-1097
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

340 Ft

db

Leírás

Összetétel: 100% alma

Hozzáadott cukrot, színezőanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. Nem koncentrátumból készült!

 Miért almalé az alapja az összes gyümölcslének?
Azért, mert ha pl. csak homoktövis vagy körte lenne a gyümölcslében, akkor nagyon savanyú, vagy nagyon édes lenne a lé. Ráadásul a gyümölcsmust, ami az ízt adja, nagyon sűrű és ezért nem lenne alkalmas gyümölcslének.  

 Miért más a Garden 100%-os gyümölcslé, mint más 100%-os gyümölcslevek?
Azért, mert a Garden gyümölcslevek nem koncentrátumból készülnek vagyis a préselt gyümölcslevet nem sűrítik, nem vonják ki belőle a levet, hogy aztán később adjanak hozzá annyi vizet, vitamint, ásványi anyagot, valamint rostot, amennyi az eredeti gyümölcslében volt. Mivel a Garden gyümölcslé csak egy rövid pasztőrözésen esik át, ezért  sokkal jobban megőrzi a gyümölcs természetes vitaminjait, enzimjeit, rostjait.  

 Mi az a pasztőrözés?
 A pasztőrözés egy olyan eljárás, amelynek során a gyümölcslevet gyorsan, rövid időre felmelegítik és gyorsan visszahűtik, ezáltal elpusztítják azokat a gombákat és baktériumokat, amelyek a lé gyors megromlását okoznák. Ennek a kíméletes eljárásnak köszönhetően nem kell tartósítószert tenni a gyümölcslébe és megmaradnak benne azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyek a gyümölcsben is megtalálhatóak.  

A gyümölcslevek teljes egészében magyarok?
 Igen, a gyümölcslevek magyar gyümölcsből készülnek, magyar munkaerő segítségével Kiskőrösön.  

 A gyümölcslevek biogyümölcsből készülnek?
 Nem, mert a magyarországi biogyümölcs mennyiség nem lenne elég a kereslet kielégítésére és ráadásul a gyümölcslevek nagyon drágák is lennének. Azért, hogy biztosan egészségesek legyenek a gyümölcsleveink nagyon komolyan ellenőrizzük mind a saját, mind a beszállítóink gyümölcseit. Mivel a Garden Csoport célja, hogy friss, jó minőségű és egészséges termékeket kínáljon, ezért beruházunk egy saját laborba, amelyben mi magunk fogjuk ellenőrizni a feldolgozásra kerülő gyümölcsöket, elsősorban vegyszertartalomra illetve az optimális kémiai és biológiai érettség megállapítására (cukor, sav arány meghatározása, és kialakult pektintartalom) figyelve.  

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.