Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-1070
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

540 Ft

db

Leírás

A zöld tea közismerten gazdag élettanilag értékes hatóanyagokban. A keverékben előnyösen befolyásolja a zsír-anyagcserét.
A nyírfalevél méregtelenítö hatású. A rozmaringlevél és a Coleus forskohlii levél -együttműködve a többi alkotórésszel- a hasnyálmirigy lipáz enzim aktivitását gátolja,
így nem engedi a zsírt lerakódni és segít a zsír lebontásában. A Coleus forskohlii levelet sokirányú egészségre gyakorolt hatása miatt az indiai hagyományos gyógyításban évezredek óta alkalmazzák.

Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja.

A ,Zsírégető" teakeverék önmagában nem "csodaszer". Megfelelő eredmény eléréséhez át kell alakítani a táplálkozási szokásokat.
Ajánlatos a fokozatosság elvét betartani a diétában a szervezet védelme érdekében.
Az ajánlott mennyiségben fogyasztva a teakeverék hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyás folyamatát.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.