Himalája só sötét rózsaszín Nature Cookta 1 Kg

Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-107
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

490 Ft

db

Leírás

Az „élet sójaként” emlegetett Himalája sót kézzel bányásszák egy olyan sóbányában, amely 400-600 méteres mélységben helyezkedik el mindenfajta ipari beavatkozástól és káros környezeti hatástól védetten. A bányászatot követően megtisztítják, napon szárítják és szín szerint szortírozzák a sókristályokat.

A Nature Cookta Himalája kristálysó a manapság népszerű asztali sóval ellentétben 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyeket a szervezetünk sejtjei organikus ásványi anyagokként képesek felvenni.

A só fogyasztása elengedhetetlen a szervezetünk egészséges működéséhez, fontos szerepe van az idegi ingerek elektromos vezetésében, valamint a vér lúg-, és savháztartásának egyensúlyában.

A több millió éves napfényt tároló Himalaya kristálysó természetes regulációs hatása miatt pozitív hatással van mind a magas, mind az alacsony vérnyomásra, emellett oldja a fogkövet, a vesekövet és az ízületi lerakódásokat, valamint képes természetes úton visszaállítani a szervezet elektrolit háztartását.

A Nature Cookta Himalája kristálysó az ételízesítés mellett használható só fürdő és bőrradír készítéséhez.

A Nature Cookta Himalája só fehér, rózsaszín, sötét rózsaszín és fekete színben is kapható. Mindegyik kiválóan felhasználható a reform, egészségtudatos konyhában, természetes ételízesítők. A fekete só -tojásra emlékeztető íze miatt – kifejezetten kedvelt a vegetáriánusok és a vegánok között.

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.