Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-167
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

3.120 Ft

db

Leírás

Kiszerelés: 60db

Összetevők:Olajfalevél kivonat 20% (425mg/kapszula), zselatin

Használati javaslat

 

Az olajfalevél-kivonat antioxidáns tulajdonságú, hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok, így az öregedés gátlásához, az immunrendszer egészségének fenntartásához, a keringési rendszer megfelelő működéséhez, elősegíti a vérkoleszterin- és a vércukorszint egészséges arányának fenntartását. Ezáltal az olajfalevél kiváló védelmet jelent a rákkal szemben.

Az olajfa levél 98 értékes összetevőt tartalmaz. Egyik legfőbb összetevője az oleuropein, mely antioxidáns hatású tápanyag, így megvédheti szervezetünket, sejtjeinket a káros oxidatív hatásoktól, valamint hozzájárul:

- a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok, így az öregedés gátlásához
- az immunrendszer egészséges működésének feltételeinek javításához - a keringési rendszer (szív és érrendszer) megfelelő működéséhez - elősegíti a vérkoleszterin- és a vércukorszint egészséges arányának fenntartását.

Felhasználási javaslat: Naponta 1 kapszulát étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelni.

 

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.