Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-768
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

290 Ft

db

Leírás

A Róna Mezőgazdasági Szövetkezet egy nagy múltú, 100 %-ban magyar vállalkozás, ami már 1980 óta készít kiváló zöldségszárítmányokat. Európában az elsők között itt kezdődött a metélőhagyma (snidling) nagyüzemi szárítását saját módszerrel, miután a levélzöldségek és a répafélék feldolgozásában gyakorlatot szereztek.

Összesen 700-1000 tonna szárított zöldség kerül ki a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet üzeméből, aminek a 90%-át exportálják a világ számos országába. Termékeik semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak, szobahőmérsékleten, sötét helyen egy évig eltarthatók.

Róna új termékei az egészséges  szárított zöldség chips-ek. Sárgarépa chips, Hagyma chips és Vegyes zöldség chips. Közös jellemzőjük, hogy pálmaolajban lettek 2 percig kíméletesen  sütve és semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak. 

A fogyasztói csomagolás mellett tetemes mennyiséget szállítanak a tej-, a hús- és a konzerviparnak. Folyamatos a termékfejlesztés, az idén a zöldborsó, jövőre a brokkoli szárításába vágnak bele. Európa egyik legdrágább gyártója a cég, saját mikrobiológiai laboratóriumuk eredményeit elfogadják a vásárlók, a Róna zöldségszárítmányok így a minőségükkel tűnnek ki a nemzetközi piacon.

A Róna zöldség chips-ek egy új, üde színfoltot jelentenek a magyar chips piacon, hiszen egyedülállóak az egészségesség szempontjából, amit chips adó mentességük is igazol.

A Jómagyar termékek valószínűleg forgalmazni fogja a Róna ízfokozó mentes ételízesítőt.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.