SOLIO HIDEGEN SAJTOLT MÁRIAT. OLAJ 200ML

Elérhetőség:
rendelhető 
Szállítás
1-2 munkanap
Cikkszám:
PRO-282
Áfa 27:
27 % (benne van az árban)

1.550 Ft

db

Leírás

A hideg sajtolásos eljárással készült máriatövis mag olaja a máj működését segítheti. A máriatövis mag szilibint és más flavonoidokat (szilidianin, szilimarin, szilikrisztin) tartalmaznak, ezek a vegyületek pedig májvédő funkcióval bírnak. A szilibin ugyanis megszünteti vagy csökkenti azoknak az anyagoknak a hatását, amelyek a májszövet elhalását, vagy a máj zsugorodását idézik elő. A szilibin "méregteleníti" a májat és elősegíti a regenerálódását.

A máriatövis mag olaja képes szabályozni a máj epetermelését, a májban termelődő koleszterint, ugyanakkor megszabadítja a szervezetet a mérgektől, minden olyan szintetikus maradványtól, ami a természetben nem fordul elő, így a szervezet önmagától nem is képes kiüríteni azokat. Akik terápiás jelleggel (pl napi 2-3 mokkáskanállal) fogyasztják ezt az olajat, az emésztésük javulását, gyorsabbá tételét, ezáltal a méreganyagok gyorsabb távozását/kiválasztását is megfigyelték.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.